Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red split lentils
- 600 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 20 g vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min