Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red split lentils
- 600 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 20 g vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30min
Pea and garden mint fritters
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Risotto with Broccoli Rabe
30min