Compatibele versies
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min