Compatibele versies
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Saag Paneer
13 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Watercress and Oat Soup
35min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.