Compatibele versies
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min