Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g dried green lentils
- water, for soaking
- 400 g pumpkin flesh, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp cumin seeds
- olive oil, for drizzling
Dumplings
- 100 g onions, quartered
- 5 g fresh mint, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 30 g salted butter, soft
- 80 g bulgur wheat
- 75 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
Soup
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
- 1200 g water
- 150 g fresh spinach leaves
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- 50 g pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Aubergine Bhurta
30min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min