Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g dried green lentils
- water, for soaking
- 400 g pumpkin flesh, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp cumin seeds
- olive oil, for drizzling
Dumplings
- 100 g onions, quartered
- 5 g fresh mint, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 30 g salted butter, soft
- 80 g bulgur wheat
- 75 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
Soup
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
- 1200 g water
- 150 g fresh spinach leaves
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- 50 g pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Tuscan Bean Soup
50 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Tofu stew
30min
Watercress and Oat Soup
35 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min