Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g dried green lentils
- water, for soaking
- 400 g pumpkin flesh, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp cumin seeds
- olive oil, for drizzling
Dumplings
- 100 g onions, quartered
- 5 g fresh mint, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 30 g salted butter, soft
- 80 g bulgur wheat
- 75 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
Soup
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
- 1200 g water
- 150 g fresh spinach leaves
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- 50 g pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Lentil Soup
40 min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Vegetable Stroganoff
30 min
Quinoa Broth
35 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min