Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 pinch saffron threads
- 2 tinned anchovy fillets
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 24 large raw prawns, peeled
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Serving
- 2 cucumbers, deseeded and cubed
- 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
- 1 lemon, cut into 6 wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30 min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Floating Islands
40 Min