Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 pinch saffron threads
- 2 tinned anchovy fillets
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 24 large raw prawns, peeled
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Serving
- 2 cucumbers, deseeded and cubed
- 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
- 1 lemon, cut into 6 wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Gazpacho
4h 15 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Cod with citrus butter
50 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Seafood Korma
40 Min
Fish Stew
45 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min