Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 pinch saffron threads
- 2 tinned anchovy fillets
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 24 large raw prawns, peeled
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Serving
- 2 cucumbers, deseeded and cubed
- 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
- 1 lemon, cut into 6 wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 dk
Seafood Rice
1sa 15 dk
Asparagus with Romesco Sauce
30 dk
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1sa 40 dk
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1sa 20 dk
Pears in Spiced Red Wine
3sa 20 dk
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 dk
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 dk