Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g monkfish, preferably with bone (see tips)
- 500 g whole unpeeled prawns (see tips)
- 800 g water
- 70 g carrots, cut in pieces
- 60 g leek (white part only), cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g brandy
- 200 g crushed tomatoes, canned
- 1 tbsp white short-grain rice
- 1 pinch saffron threads
-
1
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)
of 1 tsp salt - 8 drops red chilli sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1u. 15min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Gazpacho
1u. 15min
Salmon tartare
10min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Duck and Pork Terrine
52h
Coconut Prawn Soup
45 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min