Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g monkfish, preferably with bone (see tips)
- 500 g whole unpeeled prawns (see tips)
- 800 g water
- 70 g carrots, cut in pieces
- 60 g leek (white part only), cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g brandy
- 200 g crushed tomatoes, canned
- 1 tbsp white short-grain rice
- 1 pinch saffron threads
-
1
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)
of 1 tsp salt - 8 drops red chilli sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy mushroom soup
20 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Fish and Avocado Loaf
2h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon tartare
10min
Salmon Soufflé
1 Std.
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Seafood Risotto
40min
Tom Yum with Prawns
25 Min