Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g monkfish, preferably with bone (see tips)
- 500 g whole unpeeled prawns (see tips)
- 800 g water
- 70 g carrots, cut in pieces
- 60 g leek (white part only), cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g brandy
- 200 g crushed tomatoes, canned
- 1 tbsp white short-grain rice
- 1 pinch saffron threads
-
1
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)
of 1 tsp salt - 8 drops red chilli sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Irish Stew
2 Std. 40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Onion Soup
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Bloody Mary Soup
25min