Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 240 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Seafood Soup
- 1 garlic clove
- 60 g shallots
- 30 g olive oil
- 1 pinch dried chilli flakes
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 300 g raw squid rings
- 400 g passata
- 100 g white wine
- 80 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g fresh mussels, cleaned and debearded
- 300 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. cod, haddock, sea bass), cut in pieces (3-4 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543.7 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 856.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Curry
30min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Pas d’évaluation
Seafood Risotto
40min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Orange Curry Dressing
10 Min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h