Compatibele versies
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
- 10 g granulated sugar (see tip) (optional)
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for serving
- 2 tsp balsamic vinegar
- 400 g avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces
- 10 g white wine vinegar
- 4 medium eggs, cold
- 4 slices sourdough bread
- ground black pepper, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3008.4 kJ / 719 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 2104.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Bento with Pandas
1h
Lamb Meatballs
45min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
French Toast with Vanilla Sabayon
20min
Pasta alla Nerano
40min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Spanish Tortilla
1h