Apparaten en accessoires
Egg and Onion
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
531.1 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
991 kJ /
236.9 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
1.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Friday Night Dinners
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced Lamb Roast
29u. 50min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1u. 30min
Adobong Puti (White Adobo)
1u.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Jewish Chicken Soup
50min
Korean Fried Chicken Wings
3u. 10min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1u. 25min
Thai Cucumber Salad
15min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Grisons Barley Soup
55min
Roast Chicken with Vegetables
1u. 10min
Meatballs in Tomato Sauce
1u. 10min