Apparaten en accessoires
Dairy-free Peppercorn Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
mixed peppercorns whole20 g
-
olive oil10 g
-
shallots halved100 g
-
brandy30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour mixed with 1 tsp water1 tsp
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
174.6 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
566.8 kJ /
135.5 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From Basics
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Neapolitan Pizza
9 Std.
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Lemonade
5 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Basil pesto
Keine Bewertungen
Poached Eggs
15 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Espresso Martini
5 Min
Egg and Onion
25 Min