Leftover Chicken Kimchi Salad

Leftover Chicken Kimchi Salad

5.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • honey
    30 g
  • soy sauce
    30 g
  • sesame oil
    20 g
  • white wine vinegar
    45 g
  • Chinese cabbage sliced (1 cm)
    200 g
  • cos lettuce sliced (1 cm)
    200 g
    200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)
  • kimchi drained (see tip)
    100 g
  • roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces
    300 g
  • spring onions thinly sliced
    2 Tbsp
  • sesame seeds, toasted
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 572.8 mg
Eiwitten 21.1 g
Calorieën 1166.7 kJ / 278.9 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 11.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...