Apparaten en accessoires
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
Rocket pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
lemon zest only, white pith removed1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket leaves85 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil to grease1 tbsp
-
broccoli florets560 g
-
red onions thinly sliced220 g
-
cherry tomatoes cut in halves220 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemons cut in halves2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
525 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1322 kJ /
316 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
There is always Room at our Table
36 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Guacamole
5 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min