Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 250 g granulated sugar
- 50 g double cream
- 180 g white chocolate, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, soft
- 100 g mascarpone
Cake
- plain flour, for flouring
- 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 340 g caster sugar
- 6 medium eggs
- 20 g whole milk
- 340 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp natural vanilla extract
Whipped Cream and Decoration
- 300 g double cream
- 50 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 500 g mixed fresh fruit, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2564.6 kJ / 612.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 431.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Orange Chiffon Cake
1h 15 min
Semolina Dumplings
1h 40min
Sweet Potato Bread Rolls
3h
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Geen beoordelingen
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9 Std.
Ice Queen Cake
4h
Crocodile Cupcake Cake
2h
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Sherry Panettone
5h 15min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min