Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • pecorino cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • onion quartered
    80 g
  • celery cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • carrot cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • olive oil
    40 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    270 g
    red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 416.6 mg
Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2261.2 kJ / 540.4 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 69.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...