Apparaten en accessoires
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1701.4 mg
Eiwitten
35.6 g
Calorieën
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
14.9 g
Koolhydraten
90.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating (TM5)
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Moussaka Wraps
50 Min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Keine Bewertungen
Octopus and Potato Salad
40 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Bucatini amatriciana
45 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Seafood and Pork Stew
1 Std. 10 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min