Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice Salad
- 1 Tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 100 g red peppers, quartered
- 600 g water
- 120 g rice
- 100 g courgettes, diced (1 cm)
- 100 g aubergines, diced (1 cm)
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Mashed Potatoes
45 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Spring Vegetable Penne
45 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min