![Rice Salad with Vegetables Rice Salad with Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75177713-657D-4A9D-9E6D-634497F4B473/Derivates/7BC80990-EFE1-43DC-9B53-F03B5F98FEE4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice Salad
- 1 Tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 100 g red peppers, quartered
- 600 g water
- 120 g rice
- 100 g courgettes, diced (1 cm)
- 100 g aubergines, diced (1 cm)
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Versatile Chunky Soup
50min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 menit
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Quinoa Salad
35 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min