Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Sponge
- 100 g coconut oil
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 180 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 40 g desiccated coconut
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 4 large eggs
Coconut Buttercream Icing
- 100 g unsalted butter, soft
- 100 g coconut cream
- 400 g icing sugar
Assembly and Garnish
- 250 g raspberry jam
- 150 g fresh raspberries, for garnish
-
2
Tbsp flaked coconut, lightly toasted, for garnishing
of 2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2588 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 83.4 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 Std. 30 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Tropical Fruit Orange Cake
2 godz. 40 min
Tri-Coloured Cupcakes
1 Std. 30 Min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2u. 10min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Pear and Walnut Cake
1 Std. 35 Min
Lollipop Cake
2u. 10min
Chocolate Chip Cake
1 Std. 30 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min