
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Sponge
- 100 g coconut oil
- 100 g unsalted butter soft, plus extra for greasing
- 180 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 40 g desiccated coconut
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 4 large eggs
Coconut Buttercream Icing
- 100 g unsalted butter soft
- 100 g coconut cream
- 400 g icing sugar
Assembly and Garnish
- 250 g raspberry jam
- 150 g fresh raspberries for garnish
-
2
Tbsp flaked coconut lightly toasted, for garnishing
of 2 Tbsp desiccated coconut lightly toasted, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 619 kcal / 2588 kJ
- Eiwitten
- 5.4 g
- Vetten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 83.4 g