Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 300 g golden caster sugar
- 6 large eggs, separated
- 1 tsp red wine vinegar
- 3 Tbsp cocoa powder, sifted
Crème Pâtissière
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 2 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cocoa powder
- 100 g golden caster sugar
- 200 g whole milk
- 300 g double cream
- 2 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
Assembly
- mini chocolate eggs, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2567 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 35.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Fondants
40min
Chocolate Easter Nests
50min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1 Std. 20 Min
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15 min
Sticky Toffee Puddings
1u.
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10h 40min
Chocolate Sauce
10 Min
Apple Crumble and Custard
4h
Spooning Custard
15min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Victoria Sponge
1u. 10min