Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 300 g golden caster sugar
- 6 large eggs, separated
- 1 tsp red wine vinegar
- 3 Tbsp cocoa powder, sifted
Crème Pâtissière
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 2 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cocoa powder
- 100 g golden caster sugar
- 200 g whole milk
- 300 g double cream
- 2 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
Assembly
- mini chocolate eggs, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2567 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 35.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Bourbons
45 Min
Chocolate Sauce
5min
Chocolate Fondants
40min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Gingerbread People
1h 30min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Meringue Ghosts
12h 25min
Whipped Cream
10 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Ombre Cake
2 godz. 10 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min