Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toffee Sauce
- 80 g unsalted butter, diced
- 120 g dark brown sugar
- 200 g double cream
Sponge
- 200 g margarine, plus extra for greasing
- 200 g light brown muscovado sugar
- 200 g self-raising flour
- 4 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
Buttercream Icing
- 220 g unsalted butter, diced
- 350 g icing sugar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2779.4 kJ / 664.3 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 388.2 mg
Alternatieve recepten
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Bakewell Tart
1h 50min
Chocolate Bourbons
45min
Chocolate Fudge Cake
1h
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Cappuccino Cake
2 Std.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Brioche Berry Pudding
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h