Apparaten en accessoires
Deconstructed Lemon Tarts
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
Base
-
cinnamon biscuits (e.g. Speculoos), halved80 g
-
unsalted butter diced15 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, white pith and pips removed, quartered1
-
unsalted butter diced70 g
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
caster sugar125 g
Meringue
-
caster sugar90 g
-
egg whites from medium eggs3
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
258 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
tap.cook.eat
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Rum Babas
3u. 45min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6u. 45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5u. 50min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1u. 15min
Chocolate Meringue Stack
7u. 30min
Profiteroles
2u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4u. 40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2u. 50min
Blueberry Breakfast Buns
3u. 30min