Cyndi's Gluten-Free Bread

Cyndi's Gluten-Free Bread

4.0 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
14 slices

Ingrediënten

  • rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
    220 g
  • millet grain
    80 g
    80 g quinoa
  • dried chickpeas
    40 g
  • raw cane sugar
    20 g
  • cornflour
    140 g
  • xanthan gum
    2 tsp
  • dried instant yeast
    1 level tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
    40 g
  • water
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • cider vinegar
    1 Tbsp
  • large eggs
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 4.2 g
Calorieën 750 kJ / 179 kcal
Vetten 4.9 g
Koolhydraten 29.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...