Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
-
80
g millet grain
of 80 g quinoa - 40 g dried chickpeas
- 20 g raw cane sugar
- 140 g cornflour
- 2 tsp xanthan gum
-
1
level tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 40 g mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
- 400 g water
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp cider vinegar
- 2 large eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Bread
1h 40min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min