Cyndi's Gluten-Free Bread
TM6 TM5 TM31

Cyndi's Gluten-Free Bread

3.9 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 220 g rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
  • 80 g millet grain
    of 80 g quinoa
  • 40 g dried chickpeas
  • 20 g raw cane sugar
  • 140 g cornflour
  • 2 tsp xanthan gum
  • 1 level tsp dried instant yeast
    of 15 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp fine sea salt
  • 40 g mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
  • 400 g water
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 2 large eggs

Voeding
per 1 slice
Calorieën
750 kJ / 179 kcal
Eiwitten
4.2 g
Koolhydraten
29.7 g
Vetten
4.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten