Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g almonds
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g gluten free flour (see tip)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 300 g sparkling mineral water
- 3 large eggs, 1 beaten for glazing
- 1 Tbsp sugar
- 1 Tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp gluten-free baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 100 g water, hot
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 893 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Natrium
- 276 mg
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten-free Puff Pastry
1 godz. 30 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min