Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g almonds
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g gluten free flour (see tip)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 300 g sparkling mineral water
- 3 large eggs, 1 beaten for glazing
- 1 Tbsp sugar
- 1 Tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp gluten-free baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 100 g water, hot
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 893 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Natrium
- 276 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten Free Bread
1h 40min