Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g almonds
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g gluten free flour (see tip)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 300 g sparkling mineral water
- 3 large eggs, 1 beaten for glazing
- 1 Tbsp sugar
- 1 Tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp gluten-free baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling (optioneel)
- 100 g water, hot
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 893 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Natrium
- 276 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1sa 30 dk
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 dk
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls
1sa 20 dk
Gluten Free Bread
1sa 40 dk
Cyndi's Gluten-Free Bread
1sa 40 dk
Gluten free flour mix
10 dk