Gluten-free Puff Pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Puff Pastry

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm), then frozen for 30 minutes
  • 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
  • 65 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt

Voeding
per 450 g
Calorieën
8686 kJ / 2076 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
141.2 g
Vetten
168.6 g
Verzadigd vet
102.8 g
Vezels
19.2 g
Natrium
1187.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten