Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm), then frozen for 30 minutes
- 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 65 g water, ice cold
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 8686 kJ / 2076 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 141.2 g
- Vetten
- 168.6 g
- Verzadigd vet
- 102.8 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 1187.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1hod.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free focaccia bread
1hod.
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1hod.
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min