Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 50 g white sugar
- 240 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 420 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
Assembly and Baking
- 240 g fruit mince
- 1 egg, beaten
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707.4 kJ / 169.1 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 11.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Angela's Sticky Tea Bread
1 godz. 30 min
Jamaican style ginger cake
1 godz. 20 min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb crumble
45 min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Shortcrust pastry
5min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min