Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 50 g white sugar
- 240 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 420 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
Assembly and Baking
- 240 g fruit mince
- 1 egg, beaten
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707.4 kJ / 169.1 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 11.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Retro prawn cocktail
20 dk
Viennese whirl mince pies
1sa 40 dk
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Hot cross bun loaf
2sa 40 dk
Carrot and swede mash
25 dk
Rhubarb crumble
45 Min
Victoria sponge cake
1sa 20 dk
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Shortcrust pastry
5 dk
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h