Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g plain flour
- 135 g salted butter, chilled and cut into pieces
- 135 g lard, chilled and cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 160 g chilled water
- Voeding
- per 980 g
- Calorieën
- 17521.1 kJ / 4187.7 kcal
- Eiwitten
- 57.9 g
- Koolhydraten
- 419.8 g
- Vetten
- 250 g
- Verzadigd vet
- 123.4 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 1001.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
Pas d’évaluation
Sweet Pastry Tartlets
1h 45 min
Classic madeleines
24 Std. 30 Min
Homemade Sour Cream
16 godz. 30 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 Std. 30 Min
Crème Caramel
3hod. 50min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Crayfish pâté
4h 45min
Quince tart
1h 10min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min