Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 125 g unsalted butter, cut into pieces
- 75 g coconut sugar or brown sugar
- 50 g desiccated coconut
- 185 g plain flour
Tamarind caramel
- 15 g unsalted butter
- 20 g coconut sugar or brown sugar
- 2 tbsp tamarind paste
- 395 g condensed milk
Topping
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 50 g butter
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 326.4 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 39.8 mg
Alternatieve recepten
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Rum baba
3 Std.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Mini chicken kyivs
45min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min