Apparaten en accessoires
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 10min
8 portions
Ingrediënten
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
354.1 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Vetten
56.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
25.8 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Red velvet cake
2u. 20min
Macadamia chocolate cookies
45min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1u. 30min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Peach and custard cream muffins
50min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25u.
Edna's lemon curd teacake
40min
Charlotte Russe
3u.
Baklava cheesecake
25u. 45min
Berry Liqueur
25min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1u. 15min
Ginger slice
1u. 35min