Apparaten en accessoires
Gluten free focaccia bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
488.2 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
603.2 kJ /
144.2 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
22.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten free baking
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten free shortbread
1u. 35min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1u. 30min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Hawaiian gluten-free pizza
2u.
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Community fave brown rice salad
55min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3u.
Zucchini cheddar slice
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Gluten free bread rolls
2u. 30min
Gluten free pizza dough
2u.