Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 55 g blanched almond
- 220 g gluten free cornflour
- 110 g gluten free plain white flour
- 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp xanthan gum
- 2 tsp sea salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp rock salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.2 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Gluten free madeleines
4h 25min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free lamingtons
1h 30min