Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 55 g blanched almond
- 220 g gluten free cornflour
- 110 g gluten free plain white flour
- 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp xanthan gum
- 2 tsp sea salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp rock salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.2 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1sa 20 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 dk
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 dk
Herb and garlic dip
5 dk
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.