Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 70 g wholemeal plain flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 100 g unsalted butter, cold and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g rolled oats
- 50 g flaked almonds
Peach and pear filling
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g light brown sugar
- 600 g pears, peeled, cored and cut into quarters
- 1 tsp ground cinnamon
- 410 g canned peaches, drained (approx. 245 g after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2117 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 62.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
ANZAC biscuits
40min
Apple sponge pudding
1h 20min
Coleslaw
10min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Rhubarb crumble
45min
Banana bread
1h 50min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1h 10min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
Plum and raspberry cobbler
1 godz. 25 min
Fruit scones
30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min