Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 95.2 mg
Alternatieve recepten
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Gluten free gingerbread cookies
2hod. 35min