Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 95.2 mg
Alternatieve recepten
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten and grain free bread rolls
1sa 20 dk
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free scones
30 min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free breakfast pizza
1sa 20 dk
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Hawaiian gluten-free pizza
2sa