Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 95.2 mg
Alternatieve recepten
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free plain flour
5min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free chocolate brownie
45min