Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 239.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free pizza base
35 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min