Gluten free sourdough bread

Gluten free sourdough bread

4.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 20min
Totaal 192u. 20min
15 slices

Ingrediënten

Gluten free sourdough starter
  • buckwheat flour plus an additional 150 g as needed
    200 g
  • filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
    280 g
Gluten free sourdough bread
  • olive oil spray for greasing
  • brown rice flour (see Tips)
    240 g
  • buckwheat flour (see Tips)
    180 g
  • arrowroot flour
    70 g
  • white chia seeds
    40 g
  • xanthan gum
    1 tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • eggs
    2
  • warm water plus an additional 700 g for baking
    300 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 slice

Natrium 239.6 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 678.3 kJ / 161.5 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 25.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...