Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 239.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free flour mix
10min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min