Apparaten en accessoires
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
28 pieces
Ingrediënten
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
206.3 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
292 kJ /
69.8 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
7.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Baby and toddler
30 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Red velvet cake
2u. 20min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Lasagne with fresh spinach pasta
2u. 20min
Béchamel Sauce
Geen beoordelingen
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1u. 30min
Creamy potato mash
30min
Fudgy chocolate cake
50min
Molten chocolate cake
45min
Banana bread
1u. 40min
Galaktoboureko
1u. 35min
Empanada pastry
45min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min