Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
TM6 TM5 TM31

Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

2.6 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta dough

  • 200 g plain flour
  • ¼ tsp sea salt (optional)
  • 2 eggs
  • 2 tbsp water

Spinach filling

  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 120 g fresh baby spinach
  • 300 g water
  • 250 g ricotta (see Tips)

Tomato sauce

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned tomatoes

Ravioli

  • 1 egg, lightly beaten (see Tips)
  • water, to boil
  • 2 tsp sea salt (optional)
  • extra virgin olive oil, to drizzle
  • Parmesan cheese, grated, to serve

Voeding
per 1 piece
Calorieën
292 kJ / 69.8 kcal
Eiwitten
3.2 g
Koolhydraten
7.1 g
Vetten
3.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
0.7 g
Natrium
206.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten