Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg, lightly beaten (see Tips)
- water, to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 292 kJ / 69.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30min
Freeform basic bread
1h 35 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 Min
Hidden veg sausage rolls
45min
ABC muffins
40min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Traditional sausage rolls
50min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35 min
Cheese and bacon rolls
2h