Black forest pavlova stack

Black forest pavlova stack

4.5 62 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 portions

Ingrediënten

Morello cherry syrup
  • canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
    680 g
Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
  • Dutch cocoa powder
    2 tsp
Coffee cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • brewed espresso coffee cooled
    2 tbsp
  • dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 98.1 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 1560 kJ / 371 kcal
Vetten 20 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...