Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Morello cherry syrup
- 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp Dutch cocoa powder
Coffee cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
- 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1560 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 98.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Panna cotta
6h 15 min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Pavlova
6h
Chocolate ganache
20 Min