Apparaten en accessoires
Black forest pavlova stack
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Morello cherry syrup
-
canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)680 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
Dutch cocoa powder2 tsp
Coffee cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
brewed espresso coffee cooled2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
98.1 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
1560 kJ /
371 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.9 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Almond addiction
1u.
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
$250 chocolate chunk cookies
2u. 30min
Custard
10min
Magic chocolate sauce
10min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4u. 55min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Gingerbread pavlova stack
5u. 30min
Chocolate brownie trifle
6u.
Fruit coulis
10min