Black forest pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Black forest pavlova stack

4.5 (58 beoordelingen)

Ingrediënten

Morello cherry syrup

  • 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour
  • 2 tsp Dutch cocoa powder

Coffee cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
  • 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1560 kJ / 371 kcal
Eiwitten
4.5 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
12.9 g
Vezels
1 g
Natrium
98.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten