Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Morello cherry syrup
- 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp Dutch cocoa powder
Coffee cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
- 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1560 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 98.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Pavlova towers
4h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Profiteroles
2h
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Gin and lime pie
3h 10min
Sour cream pastry
25min
Meringues
5 godz.
Steamed white chocolate cheesecake
25sa 20 dk
Pavlova
6h