Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Morello cherry syrup
- 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp Dutch cocoa powder
Coffee cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
- 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1560 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 98.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Chocolate brownie trifle
6h
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Almond biscotti
1h 10 min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20 min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Brutti ma buoni
4hod. 40min
Fruit coulis
10 min
Chocolate ganache
20 min