Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 85 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 140 g caster sugar
- 175 g self-raising flour
- 1 banana (approx. 240 g)
- 150 g milk
- 1 large egg
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
Butterscotch Sauce
- 50 g unsalted butter, diced
- 130 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 250 g water
- 1 banana (approx. 240 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Seriously Lemony Slice
1h 20min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2sa 10 dk
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Scones
30 min
Banana Blondies
40min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.