Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 85 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 140 g caster sugar
- 175 g self-raising flour
- 1 banana (approx. 240 g)
- 150 g milk
- 1 large egg
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
Butterscotch Sauce
- 50 g unsalted butter, diced
- 130 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 250 g water
- 1 banana (approx. 240 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Banana Blondies
40min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2u. 40min
Seriously Lemony Slice
1h 20 min
Custard
15min
Morello Cherry Brownies
1h
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1h 10min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Scones
30min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h