Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 85 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 140 g caster sugar
- 175 g self-raising flour
- 2 bananas (approx. 240 g)
- 150 g milk
- 1 large egg
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp vanilla extract
Butterscotch Sauce
- 50 g unsalted butter, diced
- 130 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15 min
Seriously Lemony Slice
1h 20min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Apple Pie Bars
1h 20min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Oaty Ginger Crunch
40 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Banana Blondies
40 Min