Apparaten en accessoires
Butterscotch Banana Sponge Pudding
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
8 portions
Ingrediënten
Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing85 g
-
caster sugar140 g
-
self-raising flour175 g
-
banana (approx. 240 g)1
-
milk150 g
-
large egg1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Butterscotch Sauce
-
unsalted butter diced50 g
-
light brown sugar130 g
-
golden syrup30 g
-
water250 g
-
banana (approx. 240 g)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1674 kJ /
400 kcal
Vetten
15.4 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet
80 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Black Forest Trifle
1 Std. 45 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Oaty Ginger Crunch
40 Min
Seriously Lemony Slice
1 Std. 20 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Eccles Cakes
1 Std. 45 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Custard
15 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Banana Blondies
40 Min