Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g plum tomatoes, quartered
- 10 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g vegetable oil
- 80 g fresh red chillies, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- 100 g white wine vinegar
- 200 g sugar
- 2 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 297.8 kJ / 71.2 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 191.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Beetroot and Mint Jelly
1sa
Seville Orange Marmalade
2sa 30 dk
Tomato relish
2hod. 10min
Mango chutney
1sa 20 dk
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Quick beetroot relish
40 dk
Pear Paste
10 Std.
Lemon Curd
1sa
Chilli and Apple Jelly
4u. 15min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min