Apparaten en accessoires
Carrot and swede mash
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
72.9 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
662.5 kJ /
158.3 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Just mash
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min