Apparaten en accessoires
Carrot and swede mash
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
72.9 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
662.5 kJ /
158.3 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Just mash
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Bread Sauce
1u. 25min
Spiced Red Cabbage
1u. 10min
Cauliflower Cheese
50min
Carrot and Swede Mash
20min
Cheese Sauce
15min
Raspberry and Apple Crumble
1u. 5min
Kedgeree
45min
Yorkshire puddings
3u. 40min
Rhubarb crumble
45min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1u. 50min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1u. 10min
Christmas Bread Sauce
15min