Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g carrots, cut into pieces (approx. 2)
- 350 g swede, cut into pieces (approx. 1 large)
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 50 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 662.5 kJ / 158.3 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 72.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Swede Mash
20 dk
Retro prawn cocktail
20 dk
Christmas mince pies
1sa 40 dk
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Bread Sauce
1h 25min
Cottage pie
1h 30min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Kedgeree
45 Min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2sa 15 dk
Steamed Cabbage
25 dk
Cauliflower Cheese
50min