Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salted butter, soft, plus extra for greasing
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
- 150 g sugar, plus 1 tsp
- 2 lemons, thin peelings of skin from 1, juice from 2
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 35 g self-raising flour
- 200 g whole milk, at room temperature
- boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 133.2 kJ / 31.8 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Tart
4h 30min
Cherry clafoutis
1h 5min
Hot Cross Buns
3h 50min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Shortcrust pastry
5 dk
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Rhubarb Crumble
55min
Apple Crumble and Custard
4 Std.
Stewed Rhubarb with Orange
10 dk
Lemon delicious
1h 5min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Meringue Topped Mince Pies
55min