Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salted butter, soft, plus extra for greasing
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
- 150 g sugar, plus 1 tsp
- 2 lemons, thin peelings of skin from 1, juice from 2
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 35 g self-raising flour
- 200 g whole milk, at room temperature
- boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 133.2 kJ / 31.8 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Crumble and Custard
4h
Anzac Biscuits
30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Orange Biscuits
1h
Rhubarb and strawberry fool
2h 15 min.
Brandy Butter
10min
Triple-chocolate Christmas Pud
860h 30 min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Apple sponge pudding
1h 20min
Lemon meringue tart
2h 30min
Lemon delicious
1h 5min