Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salted butter, soft, plus extra for greasing
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
- 150 g sugar, plus 1 tsp
- 2 lemons, thin peelings of skin from 1, juice from 2
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 35 g self-raising flour
- 200 g whole milk, at room temperature
- boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 133.2 kJ / 31.8 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Sticky Toffee Puddings
1h
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 Std. 10 Min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Lemon delicious
1h 5 min
Shortcrust pastry
5min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Custard
15min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Apple Crumble and Custard
4h
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h