Apparaten en accessoires
Tomato Kasoundi
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
1000 g
Ingrediënten
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh red chillies deseeded3
-
malt vinegar100 g
-
grapeseed oil50 g
-
black mustard seeds20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
passata720 g
-
fine sea salt10 g
-
brown sugar100 g
-
lime finely grated zest only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1000 g
Natrium
4211 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
5675.6 kJ /
1356.5 kcal
Vetten
60.6 g
Vezels
22.7 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
201.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A TASTE OF THE WORLD
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Anzac Biscuits
30min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13u. 40min
Béchamel Sauce
15min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1u. 30min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2u. 15min
Béchamel Sauce
15min
Salsa Verde
10min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Sweet chilli sauce
1u. 5min
Honey and Blood Orange Cake
2u.
Thai Green Curry Paste
15min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min