Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 garlic cloves
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 fresh red chillies, deseeded
- 100 g malt vinegar
- 50 g grapeseed oil
- 20 g black mustard seeds
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chilli powder
- 720 g passata
- 10 g fine sea salt
- 100 g brown sugar
- 1 lime, finely grated zest only
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 5675.6 kJ / 1356.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 201.1 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 22.7 g
- Natrium
- 4211 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccalilli
12h 35min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Lemon Curd
20 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Kewpie mayonnaise
10 Min
Quick beetroot relish
40min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min
Pear Paste
10 Std.
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Lemon Curd
1h
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Coriander pesto
5 Min