Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
Topping
- 125 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 1 - 2 drops natural vanilla extract
- 250 g plain flour
Assembly and baking
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 977.3 kJ / 233.6 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Cornish Fairings
35 min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Rhubarb crumble
45 min
Sticky toffee puddings
1h
Christmas mince pies
1h 40min
Jamaican style ginger cake
1 godz. 20 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1óra 5p