Apparaten en accessoires
Suet pastry with thyme
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
420 g
Ingrediënten
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 420 g
Natrium
598 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
6690.3 kJ /
1599 kcal
Vetten
96.8 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
52.8 g
Koolhydraten
154.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pastry
21 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Bread Sauce
1u. 25min
Lemon curd
20min
Rum and raisin ice cream
24u. 10min
Piccalilli
12u. 35min
Shortcrust pastry with lard
35min
Viennese whirl mince pies
1u. 40min
Carrot and swede mash
25min
Gin and juniper berry marmalade
1u. 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Cheese Sauce
15min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min