Apparaten en accessoires
Suet pastry with thyme
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
420 g
Ingrediënten
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 420 g
Natrium
598 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
6690.3 kJ /
1599 kcal
Vetten
96.8 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
52.8 g
Koolhydraten
154.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pastry
21 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Yorkshire puddings
3u. 40min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Spiralized Tortilla
35min
Leek and Potato Soup
40min
Beef stock paste
3u.
Shortcrust pastry
5min
Caramelised Red Onion Chutney
24u.
Shortcrust pastry with lard
35min
Butterscotch Delight
20min
Black garlic and onion jam
55min
Cornish pasties
2u.
Cheese Sauce
15min