Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
- Voeding
- per 420 g
- Calorieën
- 6690.3 kJ / 1599 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 154.9 g
- Vetten
- 96.8 g
- Verzadigd vet
- 52.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 598 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35p
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min.
Roselle Payasam
35p
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Soubise Sauce
30 min.
Browned Beef Strips
15 min.
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Fish and prawn stock
20p
Peppercorn Sauce
30 min.
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min