Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
- Voeding
- per 420 g
- Calorieën
- 6690.3 kJ / 1599 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 154.9 g
- Vetten
- 96.8 g
- Verzadigd vet
- 52.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 598 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 Min
Aïoli
5min
Béarnaise Sauce
20 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Classic Zabaglione
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min