Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling and Topping
- 120 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 80 g red onions, halved
- 1 garlic clove
- 250 g brown mushrooms, fresh, sliced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
Paptert Filling and Assembling
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 170 g maize flour, white
- 20 g unsalted butter
-
200
g tinned sweetcorn
of 200 g fresh sweetcorn kernels -
150
g biltong, cut in thin slices
of 150 g cooked bacon, cut in thin slices - 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g double cream
- 10 fresh basil leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Malva pudding
50min
Milk Tart
8 Std. 45 Min
Peppermint Crisp Parfait
2h 25min
Malva Pudding
55min
Malva Pudding
55min
Tin Can Mealie Bread
25min
Koeksisters
1h
Bunny Chow with Durban Curry
3u.
Mealie bread
55min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Buttermilk rusks
29h 25min