Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1235 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 225 - 255 g Chinese egg noodles, dried (see tip)
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 70 g bread, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 100 g red peppers, cut in pieces (approx. ½ large red pepper)
- 30 g olive oil
- 485 g milk
- 30 g plain flour
- 70 g dry white wine (e.g. Chardonnay)
- 1 Tbsp chicken stock paste
- 225 g button mushrooms, halved
- 340 g tinned tuna, in brine (drained weight)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Tomato Pie
3h
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Pasta Salad with Salami
25min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Chicken Noodle Soup
25min
Creamy Pea Pasta
25min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Cheeseburger Quiche
50min