Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1235 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 225 - 255 g Chinese egg noodles, dried (see tip)
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 70 g bread, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 100 g red peppers, cut in pieces (approx. ½ large red pepper)
- 30 g olive oil
- 485 g milk
- 30 g plain flour
- 70 g dry white wine (e.g. Chardonnay)
- 1 Tbsp chicken stock paste
- 225 g button mushrooms, halved
- 340 g tinned tuna, in brine (drained weight)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Cheeseburger Quiche
50min
Tuna Pasta Bake
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Pasta Salad with Salami
25min
Turkey Crumble
1h 10min
Creamy mustard chicken stew
40min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min