Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
- 400 g butternut squash, diced (3 cm)
- 500 g water
- 600 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 1 tsp ground nutmeg
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 250 g penne
- 50 g fresh green peas, shelled
- 1 Tbsp cornflour
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Scrambled Eggs
10 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Creamy Pea Pasta
25min
Prawn Chow Mein
45 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Pancakes with Two Fillings
40 Min