Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
- 400 g butternut squash, diced (3 cm)
- 500 g water
- 600 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 1 tsp ground nutmeg
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 250 g penne
- 50 g fresh green peas, shelled
- 1 Tbsp cornflour
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1u. 10min
Scrambled Eggs
10 min.
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15 min.
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Pea Quiche
1h
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Chicken Noodle Soup
25 min