Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
- 400 g butternut squash, diced (3 cm)
- 500 g water
- 600 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 1 tsp ground nutmeg
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 250 g penne
- 50 g fresh green peas, shelled
- 1 Tbsp cornflour
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Reuben's Stew
5 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 Std. 5 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Layered Chicken Dinner
1 godz. 45 min