Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 100 g carrots, sliced (1 cm)
- 100 g celery stalks, sliced (1 cm)
- 1100 g water
-
1 - 2
chicken stock cubes (for 0.5 l each), to taste
of 1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to taste - 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 dried bay leaves
- 100 g dried Chinese egg noodles (medium)
- 300 g cooked chicken meat, diced (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 677.5 kJ / 161.9 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 78.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min