Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb Mince
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 180 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 500 g lamb mince, broken in pieces
- 30 g tomato purée
- 100 g liquid vegetable stock
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
Potato and Leek Topping
- 800 g water
- 800 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 250 g leeks, halved lengthways then cut in pieces (1 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 25 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 18.7 g
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Butter Chicken
50min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Ham Hock Potato Bake
35min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min