Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb Mince
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 180 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 500 g lamb mince, broken in pieces
- 30 g tomato purée
- 100 g liquid vegetable stock
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
Potato and Leek Topping
- 800 g water
- 800 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 250 g leeks, halved lengthways then cut in pieces (1 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 25 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 18.7 g
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15 min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Cottage pie
1h 15 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chilli Con Carne
35min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Butter Chicken
50 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min