Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pies
- 50 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 200 g lean beef steak mince, broken in pieces
- 1 sheet shortcrust pastry, ready-rolled, (approx. 320 g, see tips)
- 60 g red wine
- 1 Tbsp tomato ketchup
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 60 g frozen peas
- 1 medium egg, beaten
Vegetables
- 400 g water
- 300 g carrots, cut in batons (1 cm)
- 300 g broccoli florets (small)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Natrium
- 433 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Butterfly Cakes
1 Std.
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min