Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pies
- 50 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 200 g lean beef steak mince, broken in pieces
- 1 sheet shortcrust pastry, ready-rolled, (approx. 320 g, see tips)
- 60 g red wine
- 1 Tbsp tomato ketchup
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 60 g frozen peas
- 1 medium egg, beaten
Vegetables
- 400 g water
- 300 g carrots, cut in batons (1 cm)
- 300 g broccoli florets (small)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Natrium
- 433 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Cottage Pie
1h 10min
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1j 55 menit
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken and Pear Pie
2u. 40min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Cottage Pie
2h 15min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min