Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking potatoes
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 160 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 25 g plain flour
- 450 g semi-skimmed milk
- 1 ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 750 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)
- 300 g tenderstem broccoli, thick stems halved lengthways
- 1 ½ tsp Dijon mustard
-
200
g shredded ham hock
of diced, cooked ham - 500 g boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 1370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1hod.
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Tuna Pasta Bake
1hod.
Toad in the Hole
1hod.
Sausage and Bacon Casserole
50 min.