Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper, to taste
- 800 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Beef Stroganoff
1h
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min