Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper, to taste
- 800 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Honeyed Chicken
25min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Spring Chicken Casserole
1hod. 30min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min