Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 600 g beef rump steak, trimmed, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, halved, quartered if large
- 30 g Dijon mustard
- 60 g plain yoghurt
- 30 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1325 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Greek Style Pork Stew
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lamb Stew
50p
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45p
Peking Chicken
45p
Honeyed Chicken
25p
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40p
Basque Chicken
1h 10min
Chicken and Root Vegetable Stew
1óra