Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chicken breasts, butterflied (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ground black pepper, to taste
- 75 g sliced white bread, lightly toasted, torn in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g unsalted butter, soft
- 700 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 200 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water
- 200 g frozen peas
- 10 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 min
Toad in the Hole
1h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Cottage Pie
1h 10min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min