Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chicken breasts, butterflied (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ground black pepper, to taste
- 75 g sliced white bread, lightly toasted, torn in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g unsalted butter, soft
- 700 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 200 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water
- 200 g frozen peas
- 10 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Ham Hock Potato Bake
35min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Cauliflower Cheese
50min
Dauphinoise Potatoes
50min