Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g mixed vegetables, cooked leftovers, cut in pieces
- 500 - 600 g turkey meat, boneless and skinless, cooked leftovers, cut in pieces
- 150 g Lancashire cheese, or other creamy hard cheese, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh sage leaves
- 25 g unsalted butter
- 15 g plain flour
- 350 g milk (see tip)
- fine sea salt, to taste
- 150 g breadcrumbs
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 37.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Toad in the Hole
1 godz.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Cauliflower cheese
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Carrot and Swede Mash
20min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min