Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g mixed vegetables, cooked leftovers, cut in pieces
- 500 - 600 g turkey meat, boneless and skinless, cooked leftovers, cut in pieces
- 150 g Lancashire cheese, or other creamy hard cheese, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh sage leaves
- 25 g unsalted butter
- 15 g plain flour
- 350 g milk (see tip)
- fine sea salt, to taste
- 150 g breadcrumbs
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 37.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Coronation Chicken
30min
Colcannon
35 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Pasta Salad with Salami
25min
Turkey Crumble
1h 10min